Upeita täytekakkuja - myös printtikuvin!

Kakkupalvelu

Kaikenlaista ihanaa -suolaista ja makeaa

Cakefix pystyy toimittamaan suuriakin määriä makeaa ja suolaista erilaisiin tilaisuuksiin hääjuhlista ja syntymäpäiväkekkereistä aina yritysten asiakastilaisuuksiin. Pääalaamme ovat upeat fantasiatäytekakut, joita toteutamme asiakkaan toiveiden mukaisesti. Erimuotoiset, -täytteiset ja -tyyliset kakut syntyvät rikkaan mielikuvituksemme vauhdittamana. 

Palveluihimme kuuluvat myös esimerkiksi yrityksille suunnatut tarjoilut, jotka voivat koostua vaikkapa kekseistä, voileipäkakuista ja muista yrityksen tyyliin sopivista tarjottavista.

Entä haluaisitko kakun koristeeksi juhlasankarin tai yrityksesi henkilökunnan tarkan valokuvan, jonka voi vielä syödäkin?  

Hinnasto:

Kakkujen hinnat määräytyvät koon mukaan ja kakun koko on helppo laskea henkilömäärän mukaan: 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50 jne.
Meillä kakunpalan koko on riittävä silloin, kun pöydässä on tarjolla jotain muutakin... Muistathan siis ilmoittaa, jos kakun lisäksi tarjolla ei ole muuta, kuin kahvia :)

*Fantasiapiparit 5€/kpl (toiveiden mukaan kuorrutettu tuplapipari täytteellä)
*Pyöreä tai neliön mallinen kakku 5€/pala (hlö)
*Muoto/kerroskakku 6€/pala (hlö)
*Voileipäkakut (liha, kala, kana tai kasvis) 4,5/pala (hlö)
*Minimihinta 60€ 
*Tarvittaessa kuljetus (max. 100km)  0,6€/km  (ees-taas)
*Hinnat sisältävät arvonlisäveron

Makeisiin fantasiakakkuihin on pohjavaihtoehdoiksi:
*Vaalea sokerikakkupohja
*supersuklainen voikakkupohja

Täytteeksi:
*Tuorejuustopohjainen mousse jollain marjalla, hedelmällä tai suklaalla höystettynä
*Marjasurvos ja diplomaattikreemi

Kuorrutteeksi:
*Marsipaani
*Ticcinomassa
*Vaahtokarkkimassa (ei kerros tai muotokakkuihin)
*Suklaakuorrute (ei kerros tai muotokakkuihin)

Kaikki koristeet valmistetaan marsipaanista.

Täytteissä, varsinkin jos kyseessä on kerros tai muotokakku, liivate on olennainen osa rakenteessa, jotta kakku pysyy pystyssä.
Lähestulkoon kaikki ruoka-ainerajoitteet pystytään ottamaan huomioon vähintäänkin niin, että niitä noudattaville tehdään oma pikkukakku.

Kaikki kakut meillä tehdään alusta loppuun käsityönä, joka on luonnollisesti aikaa vievää puuhaa. Tilauksen kanssa pitää siis olla hyvissä ajoin liikkeellä ja huomioida pitää myös se, että jotkut päivät ovat täyteen buukattuja parhaimmillaan vuottakin aikaisemmin.
Vaikka ylläolevilla hinnoilla saa lähestulkoon mitä vaan, niin inhimillisyys kannattaa kuitenkin pitää mielessä... Ihan kaikkeen ei edes meillä pystytä, vaikka parhaamme aina koitetaankin.
Joskus asiat eivät kyökin puolella mene ihan niin, kuin alkuperäisesti ollaan suunniteltu ja asiakkaan kanssa sovittu (tämähän voi johtua mistä vaan, huomaa tähtien asento taivaalla), silloin otetaan taiteilijan vapaus käsiin ja sooloillan niin, että asiakas saa kuitenkin kakkunsa.
Molemminpuolisen luottamuksen pitää siis olla kohdallaan, jotta kakkujen teko olisi mielekästä.

Maksuvälineiksi tällä hetkellä käy ainoastaan käteinen ja pankkikortti.